I Skærbæk kan elever, forældre og personale se frem til en helt ny folkeskole. Den nye skole opføres i et område sydvest for Skærbækcentret. Skolen vil stå klar i januar 2021 og afløser til den tid den nuværende distriktsskole på Skolegade.

Kommunalbestyrelsen besluttede den 28. maj 2020, at alle dokumenter i Skærbæk Skole sagen skal lægges offentligt frem. Den 29. maj 2020 lagde vi de dokumenter op, som vi allerede havde på dette tidspunkt.

Der er tale om en oversigt over dokumenter frem til og med 1. juni 2020, og herefter opdaterer vi listen hver uge. 

Se alle dokumenterne vedrørende Skærbæk skole

Rejsegilde

Fredag den 28. februar 2020 blev der holdt rejsegilde, hvor både elever, lærere, politikere og naboer kunne se nærmere på skolen og få et indtryk af hvad det er for et byggeri. Skolens kor underholdt med to sange, der var taler og naturligvis også både sodavand og pølser.

I månederne inden rejsegildet har der været afholdt en konkurrence, hvor man har kunnet foreslå et vejnavn til den nye skolevej. Der var kommet i alt 40 forslag, og man valgte at skolevejen skal hedde Skoletoften.

Skærbæk Skole Rejsegilde

Søen

Mange spørger til hvad det er søen (forsinkelsesbassinet) egentlig skal bruges til. Søen er en form for opsamling af regnvand fra tage og veje fra skoleområdet – inden det løber ud i regnvandssystemet. Selve søen er faktisk ikke ret dyb, men det kan variere alt efter hvor meget det regner.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Relevant information om Skærbæk skole