Mit Betalingsoverblik er en selvbetjeningsløsning, hvor privatpersoner, erhvervsdrivende eller offentlige myndigheder kan få overblik over og betale deres økonomiske mellemværende med Tønder Kommune.

I selvbetjeningsløsningen ”Mit betalingsoverblik” kan du se, om du skylder kommunen penge og komme med et forslag til en afdragsordning.

Du kan for eksempel se hvad du skal betale for dit barns daginstitution, eller hvad du skylder i ejendomsskat. Du kan også tilmelde dine betalinger til Betalingsservice.

Du kan både betale med betalingskort og MobilePay

Se videoen herunder og bliv klogere på, hvordan Mit Betalingsoverblik fungerer, og se dine muligheder for at betale eller afdrage på din gæld til Tønder Kommune.

Mit betalingsoverblik

Hvis jeg ikke kan betale til tiden?

Hvis du ikke kan betale til tiden og ikke har mulighed for at benytte Mit Betalingsoverblik, er du velkommen til at kontakte Opkrævningen på 74 92 92 00, eller sende en e-mail til sikkerpost@toender.dk for at lave en betalingsaftale.

Betaler du ikke, risikerer du at få en rykker med gebyr. Vi kan også sende din restance til inddrivelse hos SKAT med henblik på lønindeholdelse og/eller udlæg. Inddrivelsesrenten udgør p.t. 8,05 %.

Når du får en regning fra kommunen, kan du altid se betalingsfristen. Har du spørgsmål til din regning, skal du kontakte den afdeling, der står som afsender.