Lørdag den 6. august 2022 besøger H.M. Dronning Margrethe II Tønder Kommune. Tønder Kommune glæder sig meget til besøget. Mange gode kræfter arbejder for at gøre besøget til en festlig og hyggelig dag for alle i kommunen.

Vi er meget opmærksomme på, at uanset hvor mange hensyn, vi søger at tage, vil begivenheden og den store opmærksomhed komme til at påvirke forholdene især i den indre by. Det er vanskeligt at sige, hvor mange mennesker der kommer til Tønder, men der er ingen tvivl om, at det vil være rigtig mange.

I forbindelse med dronningens besøg vil vi ligeledes kunne byde Gardehusarregimentet velkommen i Tønder allerede fra torsdag den 4. august 2022 og til den 6. august 2022.

På grund af det store opbud bliver vi desværre nød til at “genere” jer med afspærring i den indre del af byen.

Vi er sikre på, at I vil gøre jeres til, at dagen bliver en dejlig oplevelse både for H.M. Dronningen og for jer som bor i byen samt for de mange besøgende. På forhånd tak for jeres positive medspil. Vi håber, at det også bliver en god og hyggelig dag for jer.

Programmet for H.M. Dronningens besøg vil fremgå af dagspressen.

Afspærring af del af det indre Tønder

I forbindelse med H.M. Dronningens besøg samt gardehusarregimentets besøg i forbindelse hermed vil det være nødvendigt at afspærre dele af den indre by for kørende trafik. Samtidig vil der være behov for standsningsforbud på ruten for karetturen.

Områder og tidsrum for afspærring (se kort nedenfor for områder med afspærring) Lørdag den 6. august fra kl. 7.00 til kl. 14.00.

Områder og tidsrum for standsningsforbud (se kort nedenfor for områder med forbud) Torsdag og fredag den 4. og 5. august fra kl. 12.00 – 15.30. Lørdag den 6. august fra kl. 7.00 – 14.00.

Parkering

Se kort nedenfor med parkeringsmuligheder i Tønder by.

Kørselstilladelse

Skulle du som beboer have et særligt behov for at køre ind i det afspærrede område i det beskrevne tidsrum kan du søge en køretilladelse hos Tønder Kommune ved at rette henvendelse til teknisk@toender.dk.

Venlig hilsen

Tønder Kommune  og Tønder Handelsstandsforening

Afspærrede veje lørdag den 6. august fra kl. 7.00 til kl. 14.00
Karettur gennem Tønder by - med standsningsforbud 6. august 2022
Parkeringsmuligheder i Tønder by