Tønder Kommune har taget et system i brug, som skal lette din hverdag i forbindelse med lukning af veje, stormvarsler og andre situationer, der kan påvirke dig

Systemet hedder Everbridge, og vil blive brugt til at sende SMS-beskeder til dig om for eksempel planlagt vejarbejde tæt på din bopæl, så det ikke kommer som en irriterende overraskelse.

Systemet vil også blive brugt til at orientere om broarbejde, snerydning ved ekstremt vintervejr og udtynding af træer og buske, som kan give støjgener i boligkvarterer.

Mobiltelefoner som er registreret på din adresse og som ikke har hemmeligt eller udeladt nummer, er automatisk tilmeldt UMS varslingstjenester

Varsling om stormflod til sommerhusejere

Hvis du er interesseret i at modtage SMS-varslinger for andre områder end der, hvor du har bopæl, så er det også muligt, blot det er indenfor Tønder Kommune. Det kræver blot, at du tilmelder dig på linket i selvbetjeningen.

Dermed kan du for eksempel som sommerhusejer modtage SMS-varslinger om stormflod for det område i Tønder Kommune, hvor dit sommerhus befinder sig.

Hvis du vil vide, om du er tilmeldt SMS-varsling kan du også se det via selvbetjeningen. Ligesom du kan framelde dig SMS-varsler.