Så kontakt Jobcenter Tønder – vi hjælper dig med din jobsøgning i Tønder Kommune.

Hos Jobcenter Tønder har vi en række muligheder til dig, som medfølgende ægtefælle/partner i Tønder Kommune, når du søger job. Vi kan hjælpe med din jobsøgning, og vi har en bred viden om det aktuelle arbejdsmarked.

Hos os

Jobcenter Tønder tilbyder at hjælpe dig, som medfølgende ægtefælle/partner til Tønder Kommune, med din jobsøgning i kommunen.

I Tønder Kommune er der en bred vifte af virksomheder, der alle efterspørger forskellige former for arbejdskraft – både ufaglært, faglært eller højtuddannet.

Vi tilbyder

  • vejledning om jobmulighederne i Tønder Kommune
  • en samtale med en jobkonsulent, hvor du kan få hjælp til at planlægge din jobsøgning og tage en snak om ledige stillinger i kommunen og relevante virksomheder med eventuelle jobåbninger
  • invitation til Jobdating, som vi afholder flere gange om året. Her kan du møde virksomheder fra forskellige brancher med aktuelle, ledige stillinger og få en snak om job- og uddannelsesmuligheder, ansigt til ansigt. Jobdating er for dig, der søger job på fuldtid, deltid, fleksjob, eller elev-/læreplads – uanset om du er ledig eller i arbejde. Lad dine personlige kompetencer spille op af dine faglige kvalifikationer og find det rigtige jobmatch.
  • Invitation til informationsmøder, hvor du kan få viden omkring lokalområdet, eksempelvis om mulighederne på det lokale arbejdsmarked, foreningslivet, eller andet.

Job til 2 nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Job til 2 nyhedsbrevet vil du per mail modtage information om aktuelle jobåbninger og inviteres til rekrutteringsarrangementer som Jobdating eller andre informationsmøder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt os

Jomfrustien 2
6270 Tønder

Mandag - onsdag

Kl. 8 - 15

Torsdag

Kl. 8 - 17

Fredag

Kl. 8 - 13