Vaccination mod COVID-19

COVID-19 vaccinationsklinik på Tønder Sygehus

Region Syddanmark har en vaccinationsklinik på Tønder Sygehus, hvor der er åbent alle ugens 7 dage fra mandag til søndag. Der er Drop-in alle dage i tidsrummet fra kl. 10-15. Der er ikke Drop in for børn mellem 5 og 11 år. Ved drop-in for børn mellem 12 og 15 år skal barnet følges af en forældre eller værge. Der kan bestilles tid til at blive vaccineret i tidsrummet mellem kl. 9.30 og 16.30 alle ugens dage. Den 5. og 6. februar 2022 er den sidste weekend, hvor der åbent i vaccinationscenteret på lørdage og søndage.

Det er også blevet muligt at bestille tid til vaccination hos flere af de praktiserende læger  i Tønder Kommune

I Sønderjylland er der derudover vaccinationscentre i Rødekro, Sønderborg og Haderslev. Der er også mulighed for at booke tider på et vaccinationscenter udenfor Sønderjylland. Bemærk i forbindelse med bookning af tid til første vaccination, at du samtidig får et tidspunktet for andet stik.

Danskere med dansk sygesikringsbevis bosiddende i udlandet

Sundhedsstyrelsen arbejder aktuelt på en plan for, hvordan målgruppen af danskere med sygesikringsbevis bosiddende i udlandet skal håndteres i forhold til vaccinationsprogrammet. Når planen er klar - vil der kommer mere info ud - her på siden.

Øvrige spørgsmål om vaccinerne

Du kan finde mere information på Region Syddanmarks hjemmeside