Thorsten Simonsen og borgmester Jørgen Popp Petersen giver hinanden hånden, efter de har skrevet under på købsaftalen. I baggrunden kommunaldirektør Lars Møldrup.

”Jeg er utrolig glad for, at campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet videreføres af lokale initiativrige investorer, og at stedet vil blive udviklet til gavn for Tønder by, Tønderhallerne og hele Kommunen”.

Sådan siger Tønder Kommunes borgmester Jørgen Popp Petersen, som i dag har sat sin underskrift på en købsaftale, som betyder, at Tønder Byferie A/S overtager ovennævnte bygninger og arealer, der ligger i tilknytning til Tønderhallerne. Prisen er to millioner kroner.

Tønder Byferie A/S er et nystiftet selskab og bag står en række lokale investorer. I forbindelse med handlen forpligter Tønder Byferie A/S sig til at investere i campingpladsen, autocamperpladsen og vandrehjemmet. Helt konkret lyder kontrakten på, at køberne over de næste otte år skal investere mindst otte millioner kroner i forbedringer af ejendommene og arealerne.

Handlen er desuden betinget af, at Tønder Byferie A/S indgår en samarbejdsaftale med Fonden Tønderhallerne, som i praksis betyder, at Fonden Tønderhallerne skal stå for selve driften af både campingplads, autocamperplads og vandrehjem.

Thorsten Simonsen er en af investorerne i Tønder Byferie A/S, og han er glad for, at det er lykkedes at holde stedet på lokale hænder.

”Vi ser frem til i samarbejde med Fonden Tønderhallerne at udvikle stedet over de kommende år. Med den fantastiske beliggenhed ved Tønderhallerne og tæt på Tønder by, så jeg er sikker på, at det også fremover vil være et stort aktiv for byen og kommunen”, siger Thorsten Simonsen.