Ledelsesgrundlag

I Tønder Kommune mener vi, at ledelse er afgørende for at organisationen fortsat kan tilpasse og udvikle sig i omgivelser i hastig forandring - og for at politiske beslutninger kan blive omsat til handling.

Ledelsesgrundlaget skaber grundlag for din ledelsesramme i kommunen. Det er sådan vi ser dig udfylde din ledelsesrolle i egen afdeling og i samarbejdet med dine ledelseskolleger.

Det er fælles for alle og det er aktivt og nærværende, når vi går efter at udvikle relationer, kompetencer og den daglige praksis, så det viser sig i resultater i overensstemmelse med strategiplanens udviklingsmål.

De fire søjler i grundlaget er:

  • Vi skaber mening! - Det gør vi ved at skabe meningsfulde mål
  • Vi leder sammen! - Det gør vi ved at koordinere og udvikle relationer
  • Vi leder på et reflekteret grundlag! - Det gør vi ved at reflektere over valg/fravalg med opgaven i fokus
  • Vi leder strategisk gennem brug af data! - Det gør vi ved at udvælge få meningsfulde og læringsrige datagrundlag

Lederevaluering

Med en årlig lederevaluering sætter vi din udvikling som leder i fokus, for at understøtte din og organisationens fortsatte læring.

Evalueringen foregår med afsæt i Tønder Kommunes leveregler, hvor åben dialog og feedback er centrale elementer.

Du bliver evalueret på hvordan du lykkes med implementering af ledelsesgrundlaget og levereglerne og opnåelse af udviklingsmålene. Du vil herigennem få relevant anerkendelse for dine succeser og input til og din personlige og faglige udvikling, der resulterer i en kvalificeret udviklingsaftale for dit ledelsesområde i det kommende år.