Hvem skal vinde Den Sociale Virksomhedspris 2022?

En flot hæder, en kontant pengepræmier på 5.000 kroner og måske en positiv omtale i lokalpressen. Det er, hvad der er på højkant, når Den Sociale Virksomhedspris skal finde sine tre modtagere.

Prisen bliver uddelt én gang om året ved Erhvervslivets Prisuddeling i Skærbækcenteret. Bag prisen står Arbejdsmarkedsudvalget, og det nyudnævnte udvalg har med en tredeling af prisen, ønsket at hædre flere lokale virksomheder for deres sociale indsats.

Virksomheder, som opfylder det overordnede kriterie, om at have gjort en ekstraordinær indsats for at styrke det lokale rummelige arbejdsmarked, ved at løfte/fastholde sårbare ledige ud på lokale arbejdspladser og/eller i uddannelse, kan indstilles.

Indstil din kandidat
Nu har du mulighed for at indstille din kandidat til den flotte hæder. Det kræver blot at du udfylder indstillingsskemaet, som du finder herunder. Vi skal senest have modtaget din nominering torsdag den 27. oktober kl. 12.00.

For at komme i betragtning til at vinde Den Sociale Virksomhedspris 2022, lægger dommerne, foruden det overordnede kriterie, vægt på følgende kriterier

  • Virksomheder, der gør en forskel for at hjælpe unge i uddannelse eller i beskæftigelse
  • Virksomheder, der aktivt arbejder med det gode arbejdsmiljø
  • Virksomheder, der ansætter borgere med psykiske og/eller fysiske handicap i job på særlige vilkår eller i fleksjob

Alle kan indstille til prisen. Det gælder for eksempel både virksomhedsejere, medarbejdere i den konkrete virksomhed, virksomhedens samarbejdspartnere og Jobcenter Tønders medarbejdere.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til kriterierne for Den Sociale Virksomhedspris 2022 eller til udfyldelse af indstillingsskemaet, så er du meget velkommen til at tage fat i udviklingskonsulent Tanja Riis Bols på e-mail tanrbol@toender.dk.