Tobaksrygning og nikotinafhængighed er en af de helt store grunde til, at vi udvikler sygdomme eller får et alt for kort liv!

Kom og Kvit

Tobaksrygning og nikotinafhængighed er en af de helt store grunde til, at vi udvikler sygdomme eller får et alt for kort liv!

Derfor tilbyder Tønder Kommune gratis hjælp til at stoppe med at ryge, for uanset din alder, så kan det betale sig at stoppe.

Rygestoptilbud i dit lokalområde
Tønder Kommune har samarbejde med apotekerne om rygestoptilbud for dig.

Fra Efteråret 2012 tilbyder apotekerne rygestopkonceptet "Kom & Kvit". "Kom & Kvit" er et nyt og meget fleksibelt rygestoptilbud, hvor der både er mulighed for direkte vejledning af vores dygtige rygestoprådgivere og støtte undervejs i form af sms'er, mails og telefonopringninger. En kombination, der gør det meget lettere at blive røgfri, end hvis du ikke fik professionel hjælp. Det er gratis for dig at deltage.

Du kan få meget mere information ved at gå ind på www.komogkvit.dk

Henvendelse rettes til det nærmeste apotek

Toftlund Apotek 
Søndergade 2
6520 Toftlund
Tlf. 74 83 13 33 
E-mail: toftlund@apotek.dk 
Toftlund Apoteks hjemmeside 

Skærbæk Apotek
Storegade 40
6780 Skærbæk
Tlf. 74 75 13 23
E-mail skaerbaek@apotek.dk 
Skærbæk Apoteks hjemmeside  

Tønder Apotek
Storegade 28
6270 Tønder
Tlf. 74 72 11 15
E-mail toender@apotek.dk
Tønder Apoteks hjemmeside

Virksomheder og unge har eventuelt behov for et lidt anderledes tilbud. Så hvis din arbejdsplads har brug for hjælp til at få flere røgfrie medarbejdere eller du kender en flok unge, der har brug for hjælp til at kvitte smøgerne, så finder vi sammen en løsning, der passer til netop jer.

Kontakt Tønder Kommunes sundhedsafdeling, sundhedskonsulent  Sundhedskonsulent Rupatharany Tharmakulasingam, Østergade 69, 6270 Tønder, tlf. 74 92 94 36 (Spørg efter "Rupa").

Digital hjælp for voksne og unge er også en mulighed, der kan øge dine chancer for at komme af med smøgerne.
Hvis du er voksen, så gå ind på www.ddsp.dk, Hvis du er ung, så er siden www.xhale.dk lige noget for dig.

Tønder Kommunes politik om rygning
Tønder Kommunes politik for røgfri miljøer baserer sig på den landsdækkende lov om røgfri miljøer. Politikken er anbefalet af Hoved-MED-Udvalget og godkendt af Kommunalbestyrelsen. Politikken er gældende fra den 1. februar 2011.

Det overordnede formål er at sikre, at medarbejdere kan gå på arbejde uden af blive udsat for passiv rygning. Derfor er alle kommunens bygninger og køretøjer røgfri.

Læs politikken for røgfri miljøer i Tønder Kommune "Sundhed og trivsel - velkommen til en røgfri kommune".

Print siden
Borgere
i centrum
PlanPortal - Borgerne i CentrumVis mere
You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.